MYK-UNO’nun Gelenekselleşen “Bana Denizi Anlat” Yarışması Dördüncü Yılını Geride Bıraktı

MYK-UNO ve Kadıköy Belediyesi tarafından bu yaz dördüncüsü düzenlenen “Bana Denizi Anlat” yarışmasına katılan Kadıköy’lü çocuklar, temel yelken eğitimini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

MYK-UNO ve Kadıköy Belediyesi işbirliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Bana Denizi Anlat” yarışmasına yaptıkları resimler ile katılan 7-15 yaş arası 20 çocuk, iki haftalık temel yelken eğitimini başarıyla tamamladı.

MYK-UNO’nun hayata geçirdiği ve mümkün olduğunca çok sayıda çocuğun yelken sporu ile tanışmasını hedefleyen sosyal sorumluluk projesinin başarılı çocukları için Marmara Yelken Kulübü’nde 19 Ağustos Cuma günü sertifika töreni düzenlendi.

Düzenlenen törende sertifikalarını Marmara Yelken Kulübü Başkanı Burhan Sarıoğlu, Marmara Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Babacan ve Kadıköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tülin Ergüner’den alan çocuklar, daha sonra kendileri için hazırlanan ikramların keyfini çıkardılar.
Kadıköy Belediyesi işbirliği ile yürütülen projede dört yıl içerisinde toplam 110 çocuğa MYK - UNO tarafından temel yelken eğitimi verildi.

Editör: TE Bilişim