Pendik'te Büyük Buluşma

Türkiye Gemi Sanaayi A.Ş, Pendik Tersanesi ve Motor Fabrikası eski mensuplarıİTÜ Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyelerinden Sevilay Can’ ın Müh. Mustafa Erkan onuruna düzenlediği organizasyon ile bir araya geldiler.

2 Aralık2018 Pazar günü Pendik Belediyesi Sosyal Tesislerinde sabah kahvaltısında buluşan Pendik Tersanesinin efsane emekçileri oldukça güzel vakit geçirdiler. Kahvaltıya; Türkiye Gemi Sanaayi , Pendik Tersanesi ve Motor Fabrikası çalışanlarından Hasan Naiboğlu, Ali Can Emrullah Atik, Neptün Algan, Mustafa Erkan, Aykut Altay, Muammer Bolat, Süleyman Filiz, Yaşar Duran Aytaç, Süleyman Genç, Mustafa Böke. Günnür Dikeç olmak üzere toplam 52 kişi katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Yüksek Makine Mühendisi Ali Can,toplantının Mustafa Erkan şerefine düzenlendiğini, bu vesile ile de eski arkadaşlarla hasret giderdiklerini belirterek: “Ben Mustafa Erkan’ı 1963 yılında Camialtı tersanesinde tanıdım. Tanımakla şeref duyduğum çok müstesna bir insandır. Hayatım boyunca tanıdığım en sağlam karakterli insandır. Son derece vefalı, saygılı, ölçülü, disiplinli, fevkalade bir insandır. Eşi bulunmaz bir insandır. Mühendis olarak mesleğini çok iyi bilen bir insandır. Ben Pendik Tersanesi 1977 senesinde bir nevi arsa halinde kucağımızda kaldığı zaman İnşaat işlerini Mustafa Erkan sayesinde tamamladım. “ dedi

Eski günleri yad eden dostlar, bu büyük ailenin daha büyük katılımlarla organize edileceği toplantılarda buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim