Çakma Brad Pitt    
 
Brad Pitt’in Noor adlı süper yatla Bodrum’a geldiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Ancak yattaki kişinin Pitt değil, ona çok benzeyen yabancı bir turist olduğu ortaya çıktı.

Meraklı tatilciler

Hollywood’un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin Noor adlı lüks yatla Bodrum’da tatil yaptıkları haberi magazin dünyasını karıştırdı. Haberin basına yansımasının ardından yat, hem basın mensuplarının hem de meraklı tatilcilerin ilgi odağı haline geldi. Birçok kişi ünlü çifti görmek amacıyla botlarla yata yanaştı, ancak içindekileri kimse göremedi. Gerçek ise yeni fotoğraflarla ortaya çıktı. Noor’da tatil yapan Brad Pitt ve Angelina Jolie değil, Pitt’e benzetilen yabancı bir turist ve eşiydi.

Yatın sahibi Mısırlı

Lüks yatın, Türkiye’ye gelen Mısırlı bir televizyon kanalı sahibi tarafından, Bilgin Yatçılık’tan satın alındığı öğrenildi. Firmada çalışan gemi inşaatı mühendisi Berkay Yılmaz, yatı işadamına geçtiğimiz ay sattıklarını söyledi: “Bu yattan iki adet yaptık. Biri, Ataköy Marina’da sahibini bekliyor. Diğerini ise geçtiğimiz ay Türkiye’ye gelen Mısırlı bir televizyon kanalı sahibi ile Amerikalı eşi 18 milyon euro ödeyerek satın aldı.”

18 milyon euro

Mısırlı işadamının 18 milyon euro ödeyerek satın aldığı Noor adlı yatın boyu 37,5 metre, genişliği ise 7,5 metre. İçinde biri VIP olmak üzere dört kamara, üç oturma alanı, iki yemek salonu ve bir de havuz var.         

 

 

Editör: TE Bilişim