Aksesuarların gücüne inanmanız ya da imza haline gelen çizgili kumaşlara yönelmeniz fark etmiyor, denizci stili her zamankinden çok hayran toplamanın peşinde.

Moda dünyası hiçbir zaman denizci stilinden vazgeçmedi.  Bu trendin 2010 yansımaları ise hareketli, genç bir rahatsızlıkla birleşen Fransız Riviera şıklığı. Dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tekrar tekrar keşfedilen ve sunulan bu stil, 2010 ilkbahar/yaz koleksiyonlarında da yerini muhafaza etti.

Modacılar tarafından temellerine geri çekiliyor gibi görünse de denizci modası, zamansız akımların eski zaman aurasını yeniden yükseltmenin ve her zamankinden çok hayran toplamanın peşinde. Aksesuarların gücüne inanmanız ya da imza haline gelen çizgili kumaşlara yönelmeniz fark etmiyor, mühim olan kendi kişiliğinizle bu ölümsüz trendi harmanlayabilmeniz.

2010 senesi, yaz görünümünüze hava katacak bu klasik trende hürmet etme vakti gibi görünüyor. Karakteristikleri olan aksesuar ve renkler hali hazırda kullanılıyor olsa da, bu yaz sezonunda desen eşleştirme fantezileri yaşayacağız.  Çizgili baskılar ise belli ki denizci stilini diğer trentlerden ayırmaya hizmet edecek.

Bir tutam kırmızı ile parlatılan beyaz ve mavi bu trendin en çok öne çıkan kombinasyonu. Yelkenli gemi desenleri de en az çizgiler kadar her renkte ve boyda stilinize eşlik etmeye uygun. Yarı resmi ve gündelik şıklığı kombine etmek de stilin popülaritesini arttırmak için devrimci çarelerden biri.

Denizci modası

Denizci modası

Denizci modası

Denizci modası

Denizci modası

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim