KDE Marine'in Genel Müdür'ü Sait Burnaz 25 Haziran, Cuma gecesi İstanbul Yelken Kulübü'nde gerçekleştirilen düğün ile hayatını Av. Elif Altınsoy ile birleştirdi. Mainship Trawlers, Crowline Motorboats ve Mac Gregor Yelkenlileri'nin Türkiye temsilcisi olan KDE Marine ailesinin bu mutlu gününde yerli ve yabancı pek çok konuk vardı. Aynı zamanda Türkiye  Yelken Federasyonu lisanslı antrenörü olan Sait Burnaz'ın nikahını Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıydı. Davette canlı müzik eşliğinde eğlenen misafirlere iki farklı müzik grubu eşlik etti. Gecenin sonlarına doğru "Harmandalı" çalmasıyla birlikte genç yaşlı herkes sahnede yerini aldı. Yeni evli çiftin mutluluğu ise tüm gece boyunca yüzlerinden okunuyordu.

Denizcilik sektöründen çok sayıda davetlinin olduğu düğünde, KDE Marine'in çözüm ortaklarından Crowline Europe  Siegel Auto & Boot' un yöneticisi Gümter Siegel'de davetliler arasındaydı. Eşi Elema Siegel ile ilk defa bir Türk düğününde bulunduklarını belirten Gümter Siegel, herşeyin çok güzel, çok memnuniyet verici olduğunu belirtti. Kısaca yapmış olduğumuz sohbette, kedilerine kaç yıldır KDE Marine ile birlikte çalıştıklarını sorduk: "5 yıl oldu ve bu 5 yıldan son derece memnunuz" cevabını verdi.  Türkiye ve dünyada etkileri halen süren 2008 krizi ile ilgili Almanya'da durumun nasıl olduğunu sorduğumuzda, "Avrupa'da krizden fazlasıyla etkilendi. Almanya'da şu an için denizcilik, gemi sektörü kriz sonrası stabil bir durumda. Ne ilerliyoruz, ne de geriliyoruz." dedi. "Dışardan baktığınızda komşu ülkelerde, sektörel anlamda gerilemelerin olmasına rağmen, sizce kriz sonrası Türkiye bu konuda nasıl gözüküyor?" sorusuna son derece ılımlı bir yanıtla karşılık verdi: "Türkiye pazarında bu kriz diğer ülkelere göre ilerlemeye neden oldu." cevabını veren Siegel, bu krizi denizcilik sektörü anlamında Türkiye'nin avantaja çevirebildiğini belirtti.

Türk misafirperverliğinden çok etkilendiğini söyleyen Siegel çifti; " En güvenilir ve en rahat ettiğimiz ülke Türkiye. Bu ülkeyle, KDE Marine ile çalışmaktan ve burda olmaktan mutluyum. Evlenen çiftimize de mutluluklar dilerim." dedi. KDE Eklektronik'in Genel Müdür/CEO'su Müh. Güray Ali Canlı'nın eşliğinde gerçekleştirilen sohbette, kendisi de Gümter Siegel ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim