Denizi olmayan Bolu’ya gemi restaurant

Denizi olamayan Bolu’ya, Bolulu iki girişimci tarafından Gemi Restaurant açıldı.

Bolu’nun Karaçayır Mahallesi’nde kiraladıkları boş bir arazi üzerine gemi restaurant yapan Bolulu iki girişimci resmi açılışlarını yapmaya hazırlanıyor. 

Mehmet Kurt ve Ümit Yıldız isimli iki turizmcinin ortak olarak açtıkları gemi restaurant, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya geldiği gün resmi açılış yapmaya hazırlanıyor. Daha önce Antalya’da gemi restaurantta çalıştıklarını ifade eden Mehmet Kurt, "Bolu’da farklı bir şey yapmak istedik. Farklı bir mekan olsun istedik. Antalya’da çalıştığımız yerden çok etkilendik ve denizi olmayan Bolu’ya bir Gemi Restaurant yapmaya karar verdik. Geminin ana iskeletini Kastamonu’da yaptırdık ve iki tır ile Bolu’ya getirdik. Amacımız Bolu’da balık kültürünü canlandırmak’’ dedi. 

2 kattan oluşan geminin üst katını restaurant alt katını ise cafe olarak kullanacaklarını belirten Kurt, ’’Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya geleceği 23 Mart’ta Gemi Restaurantımızı resmi olarak hizmete açmayı düşünüyoruz. Başbakanımızın yoğun programı olmasaydı açılışımıza geleceğine eminiz. Ama bu yoğun programı arasında vakit bulabileceğini sanmıyoruz’’ şeklinde konuştu

Editör: TE Bilişim