Chris Hemsworth tanınmayacak hale geldi!The Avengers (Yenilmezler) ve Thor gibi filmleriyle tanınan 32 yaşındaki yıldızı Chris Hemsworth, yeni filmi Heart of the Sea için günde 500 kalori kaybettiği bir diyet uyguladı.

'Star Trek', 'The Avengers', 'Thor' gibi filmleriyle nam salan dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth'ün Instagram'da en son paylaştığı 'selfie'si olay oldu! 

Hemsworth, fotoğrafını paylaştıktan sonra altına da 'Adını 'denizde kaybolmak' koyduğum bu diyeti kesinlikle önermiyorum!' yazdı. 

Hemsworth, günde 500 kalori kaybettiği bir diyet uygulayarak, başrolünü üstlendiği 11 Aralık'ta vizyona girmesi planlanan yeni filmi 'Heart of the Sea' (Denizin Kalbinde) için zayıfladı. 

'YATAĞA AÇ GİRİYORUM'

Moby Dick'e de ilham vermiş, 1820'de yaşanmış gerçek bir hikâyeden ilham alan film, büyük bir fırtınaya yakalanarak 90 gün boyunca evinden uzak kalan bir gemi ve mürettebatının mücadelesini konu alıyor. Ron Howard'ın yönettiği film için zayıflayan ünlü aktör, 'Tüm gün koşturuyor ve yatağa aç giriyorum' diyor. ''

'BU DİYETİ KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM!'

Entertainment Tonight'a konuşan ünlü aktör; 'Şu an tek düşündüğüm şey yemek yemek' diyor ve ekliyor: 'Çok sağlıksız olduğunun farkındayım ama hepimiz bir amaç için bunu yapıyoruz...' 

Başarılı aktörün film için bu kadar büyük ölçüde kilo kaybetmesi, akıllara Tom Hanks'in başrolünü oynadığı 2000 yapımı 'Cast Away'i (Yeni Hayat) getirdi. Hanks de bu filmde benzer şekilde zayıflamıştı. 

Editör: TE Bilişim