D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında hizmet veren D-Marin Didim Marina, geçen yıl ilki düzenlenen Yaz Konserleri’ne, bu yıl 22 Temmuz Cuma günü gerçekleşen Ferhat Göçer konseri ile start verdi. Marinanın büyük çekek alanında kurulan sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Göçer’i Didim ve çevre bölgelerden gelen yaklaşık 20 bin kişi izledi.

Marinacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olarak 2009 yılında hizmete giren ve ikinci faaliyet yılını da başarıyla geride bırakan D-Marin Didim Marina, Didim halkı tarafından geçen sene yoğun ilgiyle karşılanan Yaz Konserleri’ne bu yıl Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ferhat Göçer ile start verdi.
 
D-Marin Didim Marina’da Egelilerin müzikle bu yılki buluşması, 22 Temmuz Cuma günü Ferhat Göçer ile gerçekleşti. Göçer ilk kez verdiği marina konserinde; Cennet, Biri Bana Gelsin, Götür Beni Gittiğin Yere ve Üzüm gibi sevilen eserlerini bu kez de Didim ve çevre halkı için seslendirdi.

D-Marin Didim Marina’nın büyük çekek alanında kurulan sahnede, Didim ve çevre bölgelerden gelen yaklaşık 20 bin izleyiciyle buluşan Ferhat Göçer, repertuvarındaki sürpriz parçalarla da müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Aynı zamanda Türkbükü-Didim etabı ile start alan Shop&Miles Turgutreis Cup yarışçıları da ikinci D-Marin Didim Yaz Konserleri kapsamında gerçekleşen Ferhat Göçer konserine katılarak yarışın ilk gününün yorgunluğunu çıkarma imkanı buldular. Shop&Miles Turgutreis Cup 2011, 23 Temmuz Cumartesi günü D- Marin Turgutreis Marina’da yapılacak olan ödül töreni ile son bulacak.


D-Marin Didim Yaz Konserleri, 2 Eylül’de gerçekleşecek Funda Arar konseriyle son bulacak. 

 

Editör: TE Bilişim