Cruise seyahatinin yıldızları, İtalya’da parladı…

MSC Cruises, dünyanın dört bir yanından satışlarını yapan, tur operatörlerini 07-12 Kasım’da MSC Fantasia gemisinde konuk ederek, “All Stars of the Sea” etkinliği ile yıl boyu en iyi performansla satış yapan, denizin en iyilerini ödüllendirdi.

Dünyanın çeşitli yerlerinden 1800 kişinin üzerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen 5 günlük etkinlikte, katılımcılara MSC Cruises’ın ayrıcalıklı dünyasını yaşatmak adına Marsilya, Cenova ve Barselona’yı da içeren özel bir rotada keyifli bir seyahat de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu görkemli etkinlikte konuşan MSC Cruises CEO’su Bay Gianni Onorato “Birçok misafirimiz rezervasyonlarını, güven duydukları bir seyahat acentesi vasıtası ile gerçekleştirdi.

Seyahat acenteleri bu anlamda ürünlerimizin çeşitliliği ve sunduğumuz hizmetlerin ayırt edici özeliklerini tüketicilere aktarma konusunda kilit rol oynamaktadırlar. “All Stars of the Sea” etkinliğimizde acentelerimizle buluşarak, vizyonumuzu ve stratejilerimizi yeniden ifade etme şansına sahip olduğumuz gibi, partnerlerimizi de dinleyerek işlerimizi daha da geliştirebilmek adına önemli paylaşımlarda bulunduk.” şeklinde konuştu. 2015’in en iyileri ödüllerini aldı “All Stars of the Sea” etkinliğinin finalinde ise, denizin yıldızlarını ödüllendirme töreni düzenlendi.

Türkiye’den de birçok firma bu anlamlı gecede ödüllerini MSC Cruises Türkiye Müdürü Necla Tuncel’in elinden aldı.

Türkiye’den ödül kazanan tur operatörleri ve kazandıkları ödüller:

Best F.I.T Producer : ETS Tur

Best F.I.T Producer : Setur

Best Group Producer : Arkas Turizm

Best Network : Prontotour

Best Online Agent : Anker Travel

Best Initiative : Coral Travel

“En iyi münferit satış” ödülünü, ETS adına Ahmet Yazıcı ve Setur adına Yeşim Özaltay ;

“En iyi grup satış” ödülünü Arkas Turizm adına Menekşe Ergürlemiş;

“En iyi network” ödülünü Prontotour adına Hakan Aksungur;

“En iyi Online Satış” ödülünü Anker Travel adına Gökhan Aydın ; ve “En iyi girişimci” ödülünü ise Coral Travel adına Fulya Yazıcı aldı..

Editör: TE Bilişim