Rusya, Hazar Denizinde Tatbikata Başladı
Rusya yaşanan bir çok krize rağmen gözdağı vermeye devam ediyor.

Rusya yaşanan bir çok krize rağmen gözdağı vermeye devam ediyor. Çanakkale boğazı geçişi sırasında Rus donanmasına ait savaş gemisi güvertesinde füze atarlı askerin geminin boğazı geçiş sürecine kadar güvertede hazır olarak beklemesinin ardından 50 savaş gemisi ile Hazar Denizinde tatbikat yapmaya başladı.
Tatbikatta düşman gemilerine saldırı ve savunma taktikleri üzerinde tatbikat yapıldığı ifade edildi. Tatbikatta Tataristan Dağıstan füze gemileri ile birlikte küçük oranda füze ve top atışları yapabilen Grad Sviyajsk Ugliç Volgodonsk Mahaçkale ve Astrahan gemileride tatbikatta bulunduğu ifade edildi.
Rusya Hazar Denizinde ki donanmasına ait savaş gemisinden uzun menzilli balistik füzeler ile Suriye'de tespit edilen Işid noktalarını vurmuştu.