Pozitif Fuarcılık ve YATED (Yat ve Tekne Endüstri Derneği) tarafından organize edilen Türkiye’nin en görkemli deniz festivali CNR Yacht Festival, dünyanın en önemli markalarının yanı sıra en prestijli yerli üreticileri de misafir edecek. Festivalde kategorilerinin en iyisi olan mega yat, tekne ve yelkenliler ile birlikte şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri de sergilenecek. 

CNR Yacht Festival, su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak.  

Trio Deniz, temsilcisi olduğu dünyanın en iyileri arasında sayılan 7 markadan çok sayıda farklı modelle katılacağı CNR Yacht Festival’da tekne severlere tam bir deniz şöleni yaşatmaya hazırlanıyor.

Yirmi yıldan bu yana dünyanın en prestijli teknelerini deniz severlerle buluşturan Trio Deniz, iki yeni markasını Türkiye'de ilk kez CNR Yatch Festival'de tanıtacak. Trio Deniz, 13 - 18 Ekim 2020 tarihleri arasında, MarinTurk Marina / Pendik'te organize edilecek festivalde, 7 farklı markanın 21 teknesi ile yer alacak.

Trio, Bluegame BGX70 ve Prestige 420 Fly deniz şöleni yaşatacak!

CNR Yatch Festival'de, Bluegame BGX70 ve Prestige 420 Fly'ın Türkiye prömiyerleri yapılacak. Festivalin en gözde teknelerinden biri olacak Bluegame BGX70 tamamen yeni bir yat konseptini temsil ediyor: Devrim niteliğindeki bir tasarıma sahip OLAN BGX70, 70 metrelik bir yatta daha önce hiç görülmemiş, zarif hatları ve geniş yaşam alanlarını mükemmel bir şekilde birleştiren bir yerleşim düzenine sahip.

Prestige 420 Fly, geniş iç hacimle güvenli ve konforlu deniz yolculuğunu etkili biçimde birleştiriyor. Prestige'in bu modeli, ağırlığın merkezileştirilmesi sayesinde mükemmel denge sağlayan bir V-Drive tahrik sistemine sahip. Teknedeki bu etkili ve yüksek performanslı çözüm, benzersiz bir seyir sağlıyor.

Kategorilerinin en iyileri olan mega yat, tekne ve yelkenlilerin sergilenecek CNR Yacht Festival'de, denizcilik sektörüne dair tüm aksesuar ve ekipmanlar yer alacak. CNR Yatch Festival, su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Trio Deniz’in Özel Pontonundaki Standında Sergilecek Diğer Tekneler:

SANLORENZO

SL78

SX76

BLUEGAME

BGX70 (TR PRÖMİYERİ)

PRESTIGE

Prestige 520 Fly

Prestige 420 Fly (TR PRÖMİYERİ)

HANSE

Hanse 388

Hanse 418

Hanse 458

Hanse 548

Hanse 588

JEANNEAU

Jeanneau Merry Fisher 1095 Fly

Jeanneau Merry Fisher 895 Marlin

Jeanneau Merry Fisher 895

Jeanneau Merry Fisher795

Jeanneau Merry Fisher 695 Série2

JEANNEAU

NC 33

NC 37

JEANNEAU

            Cap Camarat 9.0 WA

MOODY

Moody 54DS

SACS

            Strider 11

Editör: TE Bilişim