'Su Üstünde -1 Kruvaziyer Gemileri' kitabı

Fatih Takmaklı’nın Türkiye’deki ilk kitabı Su Üstünde - 1 Kruvaziyer Gemileri, denizseverlerin ve kruvaziyerlere ilgi duyanların beğenisine sunuldu.

Su Üstünde - 1 Kruvaziyer Gemileri kitabı Gemilere ilgisi 6 yaşında başlayan ve on yılı aşkın bir süre yaşamış olduğu Amerika’da ülkenin her eyaletini gezmiş ve bu sayede birçok geminin fotoğrafını çekme imkanı elde etmiş olan Fatih Takmaklı, yıllardır çekmiş olduğu fotoğrafların bir kısmını “Dünya Gemi Koleksiyonu” adındaki dört ciltlik kitabıyla Amerika’da okuyucuların beğenisini kazanmış olup, kitapları halen Amerika’da çeşitli mercilerde satışa sunulmaktadır.

Takmaklı’nın Türkiye’deki ilk kitabı Su Üstünde -1 Kruvaziyer Gemileri, deniz severlerin ve kruvaziyerlere ilgi duyanların beğenisine sunulmuştur. 8 adet kitaptan oluşacak olan ve farklı gemi türlerinin anlatılacağı serinin ilk kitabı Su Üstünde -1 Kruvaziyer Gemileri’nde, 7’den 70’e herkesin hayranlıkla izlediği ve izlerken de hayallere daldığı Kruvaziyer gemilerine yer verilmiştir.

15 ülkede, 60 limanda 350’ye yakın görselin yer aldığı kitapta, 412 kruvaziyer gemisinin teknik bilgisi ve tarihçesi ile beraber 100’e yakın gemi şirketinin bilgileri yer almaktadır. Serinin 2. Kitabı olacak olan Mega Yatlar kitabı 2016 yılında çıkacak olup, deniz ve yat severlere kılavuz niteliğinde olacaktır.

Bir kız babası olan Takmaklı kitabını kızı Nimet Azra Takmaklı’ya ithafen yazmıştır.

Su Üstünde – 1 Kruvaziyer Gemileri kitabı hakkında daha fazla bilgi almak için www.suustunde.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim