RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi, Serdar Gür’ü ağırladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX. Kariyer Günleri, Beykim Petrolcülük ve Gemi İşletme İnsan Kaynakları Müdürü Serdar Gür’ü ağırladı. RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen IX. Kariyer Günleri, tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliğin 5’inci gününde Beykim Petrolcülük ve Gemi İşletme adına İnsan Kaynakları Müdürü Serdar Gür’ü 9. yılında ağırlamanın vermiş olduğu mutluluğu yaşadı. Gür, Beykim Petrolcülük olarak okulun açılışından itibaren düzenlenen her kariyer günlerine katılmaktan büyük keyif duyduklarını filo gemileri güverte stajyeri kadrosunu Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi öğrencilerine yer verdiğini vurguladı. Gür, bu yıl filolarına 2 adet kimyasal tanker gemisi alarak filolarındaki toplam gemi sayısının 7’ye ulaştığını ve şirketinin bu sektörde kararlı bir şekilde yoluna devam ettiğini belirtti.

Oturumun devamında Gür, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nde verilen eğitimden çok memnun kaldığını ve bunun yanında da okul ile aralarında güzel bir bağ oluştuğunu bunun gelecekte de devam etmesi gerektiğini belirtti.

Gür, sözlerinin devamında öğrencilerin başarıya ulaşabilmelerinin ancak işini severek, inanarak, dürüst ve gerçekçi olmaları halinde yakalayabileceklerini aktardı.

Gü,r stajyerlerin gelecekte mezun üst sınıflarının da olduğu gibi gemilerinde zabit olarak görmeyi çok arzuladığını söyledi

Oturumun sonunda öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Gür’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

kariyer_gunleri_1-005.jpgkariyer_gunleri_2-005.jpgkariyer_gunleri_3-004.jpgkariyer_gunleri_4-003.jpgkariyer_gunleri_5-002.jpgkariyer_gunleri_6-001.jpg

DENİZHABER 

Editör: TE Bilişim