Tekirdağ’da bulunan dünyanın sayılı transit limanlarından birisi olan Asyaport Limanı tarafından ilkokullarda öğrenim gören öğrenciler arasında ‘Tekirdağ ve Deniz’ temalıödüllü resim yarışması düzenlendi. 

ASYAPORT’TAN SANATA KATKI 

2 Nisan Cumartesi günü liman içerisindeki binada gerçekleştirilen resim yarışmasına velileri eşliğinde 29 ilkokul öğrencisi katıldı. Öğrencilerinin sosyal, kültürel, tarihsel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak, resim ve güzel sanatlara ilgisini arttırmak ve Tekirdağ ile denizcilik hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlenen yarışma öncesinde öğrencilere Tekirdağ hakkında hazırlanan görsel sunum izletildi. Limanı gezen öğrenciler, Tekirdağ ve deniz temalı resimler çizdi. 

DERECEYE GİREN RESİMLER 23 NİSAN’DA SERGİLENECEK 

Değerlendirme komisyonu; Memiş Aslan, Mehmet Çevik ve Şaban Acar’dan oluşan yarışmaya katılan öğrencilere değerlendirme komisyonu üyeleri ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla tarafından katılım sertifikaları verildi. Yarışma sonuçları Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilgili okullara duyurularak; ödül alacak resimler ve değerlendirmeye giren tüm resimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılacak sergide ödül töreni ile birlikte sergilenecek.

Editör: TE Bilişim