İkinci el deniz ürünleri panayırı 11 Nisan 
 
Denizcilikle ilgili ürünlerin ikinci el satışını geçtiğimiz yıl Kalamış Marina'da gerçekleştiren West Marine'in, ikinci satışı 11 Nisan Pazar günü yapılacak.

Kalamış Marina Divan Brasserie önünde gerçekleştirilecek Geleneksel 2. El Panayırı'nda isteyen herkes, belirlediği fiyatlarla kullanılmış ya da kullanılmamış ürünlerini satabilecek. West Marine tarafından konuyla ilgili yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Pusulanız sapasağlam ama siz yine de bir üst modelini aldınız. ‘Daha fazla balık tutabilirim’ diye oltanın her çeşidi evinizde var. Şişme bot, can simidi, el feneri, tulum, projektör... Ya da kilit, halat, elektronik ürünler, motor parçaları, bakım malzemeleri ve denizcilikle ilgili her türlü kitap...

Kullanmadığınız ama atmaya da kıyamadığınız her türlü denizcilik ürünü şimdi yeniden hayat buluyor. Kullanılmış veya hiç kullanılmamış giyimden, kitaba, elektronik aletlerden, şişme bota kadar her türlü 2'inci el denizcilik ürünlerinin satışı ile hem ürünler yeniden değerlendiriliyor, hem de gelir sağlanıyor.  Denizlerimizin korunmasına destek amacıyla, ürünlerinizi DenizTemiz Turmepa Derneği yararına kurulacak masalara teslim edebilir veya satmış olduğunuz ürünlerin gelirini bağışlayabilirsiniz.”

NASIL SATIŞ YAPABİLİRSİNİZ?

2'inci el ürün satışına katılmak isteyen kişilerin, mail  veya telefon aracılığıyla rezervasyon yaptırmaları isteniyor. Panayıra katılmadan önce kişilerin satmak istedikleri ürünleri ve fiyatlarını belirleyerek, hangi gün hangi saatlerde orada bulunacağını da bildirmesi gerekiyor

WEST MARİNE TÜRKİYE'NİN İLK DENİZCİLİK HAREKETİ

Denizcilik ürünleri satan West Marine'in dünyadaki ilk franchise'ı olan İstanbul Kartal Mağazası Temmuz 2008'de Rahmi M. Koç önderliğinde Türkiye'de faaliyet göstermeye başladı. West Marine Türkiye'yi "Denizcilik Ürünleri Marketi" konseptiyle tanıştırarak, müşterilerine, alışveriş sepetiyle tek noktadan ürün seçebilme ve her şeyi bir arada bulabilme olanağı veriyor. West Marine Türkiye, 10 bini aşan ürün yelpazesiyle 17 kategoride deniz tutkunlarına hizmet veriyor.

 

 

Editör: TE Bilişim