BEYKOZ'DA RESIM SOLENI

Bir denizci eşi ve annesi olan ve evliliğinin ilk 6 yılını denizlerde geçiren  Ayşen Can'ın neredeyse tüm resimleri gemi ve denizden oluşmaktadır. Az sayıdaki deniz ressamlarından birisi olması dışında yeteneğini farklı alanlarda da göstermektedir.

 Gülceren Hobi organizasyonunda, Ressam Günay İlhan Yönetimindeki bir grup sanatsever kendi ürünleri olan tablolarını Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde sergiledi. Açılışı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yapılan sergide Ayşen Can'ın 15 resmi bulunmaktadır.

Kursiyerlerin eğitimcisi olan Günay İlhan'ın yaptığı kısa konuşmada öğrencilerini davetlilere birer birer tanıttıktan sonra bu serginin oluşmasının 14 ay sürdüğünden de bahsetti. Her bir öğrencinin kendi kişisel sergisini açabilecek seviyeye ulaştığını hatta deniz resimleriyle öne çıkan Ayşen Can'ın ilk kişisel sergisini Kasım 2013'te açacağını belirtti. 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kursiyerlerin azmini ve becerisini tebrik ederek sergilerinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm kursiyerler adına kursun eğitimcisine bir buket çiçek verdikten sonra açılış kurdelesini kesti.

Editör: TE Bilişim