Android Kullanıcıları, Google Earth ile Okyanusları Tarayabilecek

Yeni sürüm üzerinde yer alan, "Explore the Ocean" katmanı ile yüzlerce video ve fotoğrafa ulaşmak da mümkün. 100'den fazla kişi, deniz ve okyanuslara ilişkin tecrübelerini bu katman aracılığıyla kullanıcılarla paylaşıyor.

Dünyanın, uydu ve harita görüntülerini sağlayan Google Earth, Android için güncellenen yeni sürümüyle kullanıcıların hizmetinde. Google, bu sefer kullanıcılara okyanus ve denizlerin dibini tarayabilme özelliğini sunuyor.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlara yüklenebilen uygulama, 1.1 sürümüyle kullanımda. Kullanıcılar, zoom özelliğiyle belli oranlarda yakınlaştırma sağlayarak, görüntülere daha detaylı bakabilecekler.

Yeni sürüm üzerinde yer alan, “Explore the Ocean” katmanı ile yüzlerce video ve fotoğrafa ulaşmak da mümkün. 100'den fazla kişi, deniz ve okyanuslara ilişkin tecrübelerini bu katman aracılığıyla kullanıcılarla paylaşıyor.

Cihazında Flash yüklü bulunan kullanıcılar, videoları farklı formatlar içerisinde de izleyebiliyorlar. Navigasyon konusunda yapılan iyileştirmeler sonucunda kullanıcılar 2 parmağın yardımıyla etrafa göz atabilecekler, bulundukları konumu değiştirebilecekler.

Wikipedia aracılığıyla, gezindikleri nokta hakkında ansiklopedik bilgilere de ulaşabilen kullanıcılar, günlük hayatın koşturmacasından biraz olsun uzaklaşıp, derin mavi görüntülerle dinginliğe ulaşabilecekler.

Editör: TE Bilişim