Beylikdüzü Dalyan sahilinde 2 arkadaşıyla birlikte iç lastiğe tutunarak denize açılan 22 yaşındaki Savaş Yılmaz, lastiğin patlamasıyla birlikte boğularak hayatını kaybetti. Sakallı'nın arkadaşları, kıyıda bekleyerek uzun süre gözyaşı döktü.

Olay, saat 13.00 sıralarında Beylikdüzü Gürpınar Dalyan sahilinde meydana geldi. Serinlemek için Esenyurt'tan Gürpınar Dalyan sahiline gelen Savaş Yılmaz (22), Muhammet Sakallı ve Ahmet Bodur, iç lastiğe tutunarak yaklaşık 30 metre denize açıldı. Bir süre sonra lastiğin patlaması sonucu 3 arkadaş bir anda panikledi. Yüzme bilmeyen Savaş Yılmaz, boğularak can verdi. Muhammet Sakallı ve Ahmet Bodur ise, yüzerek kıyıya çıktı. Savaş Yılmaz'ın cesedinin arandığı sırada sahilde bekleyen Muhammet Sakallı ve Ahmet Bodur, gözyaşlarına hakim olamadı. Cesedin çıkarılış sırasında çevrede toplanan kadınlar da gözyaşlarını tutamadı.

Çevredekilerin kurtaramadığı Savaş Yılmaz'ın cesedini sahilde yüzen çocuklar buldu. Can kurtaran ekipleri Yılmaz'ın cesedini çıkararak, deniz botuyla sahile getirdi. Polis, ifadelerini almak üzere Muhammet Sakallı ve Ahmet Boduru Gürpınar polis merkezine götürdü.

Editör: TE Bilişim