Thomson Celebration gemisinin limana demir atması nedeniyle Costa Deliziosa Marmaris açıklarına demir atmak zorunda kaldı.

Kıbrıs Rum Kesimi'nin Limasol Limanı'ndan gelen dev gemide, 2 bin 492 yolcu ve 896 mürettebat bulunuyor. Costa Delisioza gemisinin yolcuları gemi flikaları ve yerel tekne ile limana taşındı.

294 metre uzunlukta olan 92 bin 600 grostonluk gemi bu yılın Şubat ayında denize indirildi. 'Costa Deliziosa'da, 52'si doğrudan SPA bağlantılı, 662'si balkonlu, 106'si özel balkonlu suit olmak üzere toplam bin 130 kabin bulunuyor. Kabin büyüklükleri 18- 42 metrekare arasında değişiyor. Gemide rezervasyon sistemine ve ekstra ücrete tabi olan Club Deliziosa ve Samsara Restoran'ın yanısıra, dört restoran, 11 bar, biri açılır- kapanır tavana sahip iki yüzme havuzu, dört jakuzi, çok amaçlı spor sahası, açık hava jogging ve tekerlekli paten parkuru, delikli çim gol sahası, 4D Sinema salonu, Grand Prix Simulatörü, Golf Simulatörü, Samsara Spa, üç katlı tiyatro salonu, casino, disko, internet noktaları ve kütüphane, alışveriş merkezi, video oyunları, Squok Club, çocuk oyun havuzu ve yüzme havuzları yer alıyor.

Dev gemiyi gören yerli ve yabancı turistler bol bol fotoğraf çekerken, gemiden inen turistler çarşı esnafının yüzünü güldürdü. Marmaris Kapalı Çarşı'da alışveriş yapan yolculardan bazıları da günlük turlara katıldı.

Editör: TE Bilişim