Çorum’un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren Özel Sungurlu Engelli Bakım Merkezinde kalan bir grup, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler.
Sungurlu Bakım Merkezi sahibi ve yöneticisi Coşkun Yıldız, 2 gün önce Sungurlu Belediyesi ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu işbirliğinde bakım merkezinde kalanlar ve Yüksekokul öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini, bu desteklerinden dolayı Sungurlu Meslek Yüksekokuluna teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.
Sungurlu Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, geçmiş yıllarda Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile Sungurlu Engelli Bakım Merkezinde bazı sosyal etkinlikler gerçekleştirdiklerini, bundan sonra da ortak faaliyetlere devam edeceklerini söyledi. Sungurlu Meslek Yüksekokulunda yeni açılan Fizyoterapi, Sosyal Hizmetler gibi programlar ile ortak çalışmaların geliştirilebileceğini belirtti.
Ziyarette, Engelli Bakım Merkezinde kalan bir engellinin doğum günü olması nedeniyle ziyaretçilere sürpriz doğum günü pastası da ikram edilerek doğum günü kutlandı.
Kaynak: iha