AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, partisinin il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi.
Ak Parti İl Başkanlığı’nda yapılan grup toplantısına AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun yanı sıra il genel meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, meclis üyelerine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Çorum programı hakkında bilgi verildi.
Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Çorum’a yapılacak olan 4 tesisin temelinin atılacağını, 1 tesisinde hizmete açılacağını açıklayan Bekiroğlu, yeni tesislerin 48 milyon 650 bin liraya mal olacağını söyledi.
Bekiroğlu, temeli atılacak tesislerinin Hitit Gökpınar Barajı çevre düzenlemesi ve peyzaj işleri, merkez Sülüklü deresi ikmali ve Fitne deresi deplasesi, Uğurludağ ilçesinde Gökçeağaç köyünün köy içi deresi taşkın koruma inşaatı, Oğuzlar göleti ve Kuzey Yamaç Suları’ndan oluştuğunu belirtti.
Son 13 yılda yapılan çalışmalarla köylerin yaşam standardının, refah seviyesinin yükseldiğini belirten Bekiroğlu, köylerin her türlü altyapı eksikliklerini giderilmeye başladığını ifade etti. Köylüyü çamura basmaktan kurtardıklarını ve kilit taşı ile tanıştırdıklarını kaydeden Bekiroğlu, Çorumluların hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.
Son aylarda yaşanan olaylara dikkat çeken Bekiroğlu, Türkiye’nin 7 düvele karşı mücadele ettiğini belirterek, bu ülkenin birlik ve beraberliğine karşı kurulan tuzakların hepsinin birbir boşa çıkacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: iha