Marmaris'te "Mavi Kart Atık Alım Sistemi"  kurma çalışmaları  devam ediyor

Denizlerin Korunması ve Temiz Kalabilmesi Amacıyla İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubemizce Sorumluluk Sahamızdaki Noktalarda ‘Mavi Kart Atık Alım Sistemi  kurma çalışmaları  devam ediyor.

Son olarak Bozburunda DSV Yat Çekek  Yerinde kurulan mavi kart atık alım  sistemi  ile bu koylarda dolaşan teknelerde atıklarını rahatlıkla verebilme imkanı bulacak.İMEAK  Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim kurulu başkanı Hasan Mengi ve Şube Müdürü Çağla Akkuş  DSV yat çekek yeri Genel Müdürü Hülya Ali-Zade ile biraraya gelerek sistemi yerinde inceledi. İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi

İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi ve DSV   Yat Çekek Yeri  işbirliğinde gerçekleşen projede  DSV yatçılık genel müdürü Hülya Ali-Zade ile bu projeyi gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ‘ İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi üyeleri  bu sezon sonuna kadar atıklarını ücretsiz verebilecek. Önümüzdeki sezonda yine İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi üyelerine yine özel indirimler uygulanacak’dedi.

Editör: TE Bilişim