Tersaneler Genel Müdürlüğü ve BTMCo A.Ş. arasında yapılan görüşmeler sonrasında hazırlanmış olan Anglo Belgian Corporation Yedek Parça Genel Sipariş Sözleşmesi, Tersaneler Genel Müdürü Emre Dinçer ve BTMCo A.Ş. Genel Müdürü Serge Van Der Haegen tarafından imzalanarak yürürlüğe konuldu. 

Söz konusu sözleşme kapsamında, Deniz kuvvetleri bünyesindeki askeri gemilerde, ana tahrik sistemi ve jeneratör dizeli olarak kullanılan ABC makinalarının tüm yedek parça tedarik işlemleri herhangi bir aracı firmayı gerek olmadan, doğrudan üretici firma temsilcisi vasıtasıyla, en hızlı ve en uygun şekilde, donanmamızın hizmetine sunulacak. 

BTMCo Hakkında 

2006 yılında Denizcilik endüstrisinde ihtiyaç duyulan makina ve ekipmanların temin edilmesi ve satış sonrası servis ve teknik destek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulmuştur. 

BTMCo sektördeki bazı saygın makine, motor ve ekipman üreticilerinin distribütörlüğünü yapmakta olup geniş ürün yelpazesi ile denizcilik sektörünün ihtiyaç duyduğu her türlü motor, şanzıman, pervane, yedek parça vb. ekipmanı tedarik etmektedir. 

Şirketimizin başlıca ürün temin ettiği alanlar ve sektörler; Ticari projeler, Türk Donanması, Türk Kamu şirketleri, Balıkçılık, Gezi Teknesi ve Yat piyasalarıdır. 

BTMCo güçlü büyüme stratejisi kapsamında yıllar içerisinde ürün yelpazesini genişletmiş olup Endüstri ve Enerji sektörlerine de makine ve ekipman tedariğine başlamıştır. Amacımız, jeneratör üreticileri ve diğer ekipman üreticilerinin ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamaktır. 

Türkiye merkezli BTMCo, uluslararası ve ülke çağında faaliyetler gösteren bir firmalar topluluğudur. Bunlar; 

BTMiberia; İspanya'da çeşitli denizcilik ve endüstriyel ekipmanların tedariğinden sorumlu olan firmamız, uzman kadrosu ile müşterilerimize hizmet vermektedir. 

BTMafrica; Kuzey Afrika’da çeşitli denizcilik ve endüstriyel ekipmanların tedariğinden sorumlu olan firmamız, uzman kadrosu ile müşterileri

Editör: CAHİT İSTİKBAL