Rolls-Royce, Brezilya Yapımı PSV’lere Vinç Temin Edecek

Rolls-Royce, Brezilya Itajai merkezli Detroit Brasil Ltda şirketi tarafından inşa edilen platform destek gemilerine (PSV) ikili kontrol mekanizması bulunan vinç tedarik edecek.

Detroit Chile SA şirketi ile anlaşma imzalayan Rolls-Royce, Guido Perla tasarımlı PSV gemilerine ikili kontrol mekanizması bulunan vinç temin edecek.Teslimat kapsamında dokuz adet vinç yer alıyor. Gemiler inşası tamamlandıktan sonra sekiz yıllık sözleşme gereği Petrobas için hizmet verecek. İnşası süren gemiler Detroit Chile şirketinin alt kuruluşu olan Starnav Serviços Maritimos Ltda tarafından işletilecek. İkili kontrol mekanizmalı vinçler daha güvenli ve daha etkili yükleme yapmak üzere geliştirildi.

Hızlı yükleme ve boşaltma imkanı sunan bu vinçler ana güverte boyunca hareket edebilme kapasitesine sahip. 2012 yılında piyasaya sürülen Rolls-Royce yapımı ikili kontrol mekanizmalı vinçler Farstad Denizcilik’in Far Solitaire’a ve Keppel Singmarine Brazil SA şirketinde inşası sürmekte olan PSV gemisine monte edilecek.

Editör: TE Bilişim