Türkiye’nin önde gelen motor üretim ve dağıtım şirketi Anadolu Motor’un 30 yılı aşkın süredir distribütörlüğünü yaptığı Honda Marine dıştan takma deniz motorları, üstün performanslarıyla deniz tutkunlarının tercih sebebi olmaya devam ediyor.

Honda’nın Temmuz 2018’de Roma’da lansmanını yaptığı yeni dıştan takma deniz motorları şık ve aerodinamik tasarımı, rafine edilmiş 3.6 litre V6 motoruyla fark yaratıyor. 4 zamanlı BF175, BF200, BF225 ve BF250 dıştan takma motorlar, yüksek performansı, sessiz ve sarsıntısız kullanımıyla konfor yaşatırken, düşük yakıt tüketimi ile tasarruf sağlıyor. Bu yeni seri, sahip olduğu üstün teknolojik sistemler (programlı yakıt püskürtme ve programlı ateşleme) sayesinde düşük devirde düzenli ve kararlı rölanti sunuyor.

Motorlarda bulunan Programlı Yakıt Enjeksiyon sistemi yakıt tüketimini azaltmakla birlikte motorun ilk çalıştırmasını da kolaylaştırıyor. Patentli Blast teknolojisi ise kullanıldığı tekneyi birkaç saniye içinde yüksek hıza ulaştırıyor. Ayrıca ECOmo sistemine sahip motorlar yüksek yakıt tasarrufu sağlayarak karbon ayak izini azaltıyor. Geliştirilmiş korozyon direnci, kısaltılmış bakım süresi ve çoklu donanım seçeneği ile fark yaratan yeni Honda Marine motorlar, Anadolu Motor’un 5 yıllık güvencesi ile Şubat 2019’da Türkiye’deki müşterilerin beğenisine sunulacak.

Honda Marine Hakkında

Otomotiv ve denizcilik teknolojilerini bir potada birleştiren Honda Marine, bu alandaki 50 yılı aşkın eşsiz tecrübesiyle deniz araçlarında en yeni teknolojileri geliştirmeye devam ediyor. Yüksek güç ve yakıt verimliliğinin yanında düşük emisyon ve gürültü seviyeleri ile de en çok tercih edilen motorların üreticisi olan Honda Marine, son 10 yıldır Ulusal Denizcilik Üreticileri Birliği (National Marine Manufacturer Association) tarafından verilen Müşteri Memnuniyetinde Mükemmellik ödülünü kazanıyor.

Anadolu Motor Hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama tecrübesiyle sektörün öncü firmalarındandır. Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası “ANTOR”la devam ettiren Anadolu Motor, aralarında İtalya’nın da bulunduğu 50’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra, üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği çapa makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunarken HONDA Güç Ürünleri, HONDA MARINE dıştan takma deniz motorları ve LOMBARDINI dizel motorların da distribütörlüğünü sürdürmektedir.

2017 yılında Anadolu Motor ve İtalyan Argo Tractors ortaklığı ile kurulan Anadolu Landini firması ise hem Landini markalı traktörlerin distribütörlüğünü, hem de 50-75 beygir gücü arasındaki modellerin Türkiye’deki üretimini gerçekleştirmektedir.

Editör: TE Bilişim