TRABZON TSO’DA SU ÜRÜNLERİ FİRMALARINA DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından su ürünleri firmalarına dış ticarete giriş ve uygulamalı dış ticaret işlemleri eğitimi verildi. 

TRABZON-Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından su ürünleri firmalarına dış ticarete giriş ve uygulamalı dış ticaret işlemleri eğitimi verildi. 

Ekonomi Bakanlığı’nın 2010/8 Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Tebliği kapsamında desteklenerek su ürünleri sektöründe yürütülmekte olan TR90 Su ürünleri Kümesi isimli proje faaliyetlerine başladı. Analiz raporunda firmaların ihtiyacı olarak ortaya çıkan ve projenin ilk faaliyeti olan “Dış Ticarete Giriş ve Uygulamalı Dış Ticaret İşlemleri” eğitimi, projede yer alan toplam 18 firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirildi. 5 - 8 Mart tarihleri arasından düzenlenen eğitim, URAGEM firması yükleniciliğinde Prof. Dr. Mehmet Melemen tarafından verildi. 

Eğitim programının ardından katılımcılara belgeleri TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan ve eğitmen Prof. Dr. Mehmet Melemen tarafından takdim edildi. 

Editör: TE Bilişim