Osmaniye'nin başı sağolsun

OSMANİYE – Geçtiğimiz pazar günü balık tutmak için denize açılan ve çıkan fırtına sonucu denizde boğularak hayatını kaybeden Osmaniyeli 4 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Pazar günü Hatay ilinin Dörtyol ilçesi yakınlarından kendilerine ait küçük tekne ile balık tutmak için denize açılan OGİAD eski Başkanı Serdar Kılıç (42) ve arkadaşları Yılmaz (54) ve Temel Ayten (60) kardeşler ile Levent Dereli (42), denizde çıkan fırtına sonucu kaybolmuştu. Yakınları tarafından durumun yetkililere bildirilmesinin ardından dün yapılan aramalarda 4 kişinin de cesedi denizde bulunmuştu.

Talihsiz 4 arkadaşın cesetleri Adana Adli Tıp kurum7nda yapılan otopsi sonunda Osmaniye Devlet Hastanesi’ne getirildi. Bugün de 4 arkadaşın cenazesi ikindi namazına müteakip Büyük Cami’de Müftü Ramazan Çortul tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Belediye Asri Mezarlık’ta göz yaşları arasında toprağa verildi.

Dört arkadaşın cenaze namazının aynı camide ve aynı anda kılınması nedeniyle cami bahçesinde izdiham yaşandı. Vali Zübeyir Kemelek, AK Parti Osmaniye Milletvekili Prof.Dr.İ. Mete Doğruer, Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, ölenlerin aileleri ve yakınları ile çok sayıda Osmaniyeli cenaze törenine katıldı. Bu arada ölenlerin yakınları da zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Editör: TE Bilişim