22-25 Ağustos tarihlerinde Yalıkavak Marina'nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan MOST Bodrum Turnuvası ile denizlerin en tutkulu, en çevreci, en heyecanlı ve en yeni trendlerinden biri olan sportif balıkçılık benzersiz bir deneyime dönüşüyor.

“2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödüllü Yalıkavak Marina, 22- 25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak 4. MOST Bodrum Balık Turnuvası’nın bu yıl da ana sponsoru olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yalıkavak Marina’da düzenlenecek turnuva, Merkezi Amerika’da bulunan ve geçtiğimiz yıl kuruluşunun 78. yılını kutlayan IGFA’nın (International Game Fish Association) kuralları çerçevesinde düzenlenecek. Denizlerin en tutkulu, çevreci, heyecanlı ve trend sporu olan Sportif Balıkçılık, Yalıkavak Marina’nın da desteğiyle MOST Bodrum Turnuvası’nda eşsiz bir deneyime dönüşüyor.Yalıkavak Marina ana gerçekleşecek olan MOST Bodrum Turnuvası’na bu yıl 50 sportif balıkçı teknesi ve 450 yarışmacı katılacak.

4 gün sürecek olan Turnuva esnasında özel donanımlı tekneler ile kılıç balığı ve ton balığı avlayacaklar ve tutulan balığın uzunluğu ve ağırlığına göre puan kazanacaklar. Ayrıca, yakalanan balıkları iyi durumda denize geri bırakma uygulaması ile balıkçılar daha fazla puan kazanacaklar.

yalikavak_marina_2-002.jpg

Tüm bu özel teknik ve özellikleri birleştiren “Offshore Big Game” kategorisinde düzenlenen MOST Bodrum Turnuvası tüm Sportif Balıkçılık hayranlarının ve Uluslararası misafirlerin heyecanla izlediği en popüler yarışmalardan biri haline geliyor.

Mekin Gözen (Gözen Havacılık YKB.), Turgut Konukoğlu (Sanko Holding), Necmettin Yay (Seafari Balıkçılık CEO’su), Av. Erim Bener (Bener Hukuk Bürosu), Sinan Kosif (Kosifler Grup), Av. Can Özer (Özer Hukuk Bürosu), Dr. Serdar Günseren (IGFA Türkiye) ve Mim. Sinan KURAN(KRN Mimarlık); hepsi kendi alanında uzman isimlerden oluşan Yönetim Kurulu üyeleri ile iş dünyasının Profesyonelleri MOST Turnuvasında bir araya geliyorlar.

yalikavak_marina_1-003.jpg

2017 yılında yakalanan 116kg’lık Ton Balığı ile “Türkiye Turnuvalar Rekoru” kırılan MOST Bodrum turnuvası, Yalıkavak Marina’nın ev sahipliğinde bu yıl da son derece heyecan verici bir festival atmosferini garanti ediyor! Büyük balığın büyük kupayla beraber, sürpriz ödüllerde kazandırdığı, sportif balıkçılığın “Formula 1”i MOST Bodrum turnuvası, 22-25 Ağustos tarihleri boyunca Ege’nin benzersiz, derin mavisinde, heyecan dolu anlar, nefes kesen deneyimler yaşamak isteyenleri bekliyor.

yalikavak_marina_3-002.jpg

1566465743_ym_most_instagrampost.jpg

DENİZHABER

Editör: TE Bilişim