TCG YAVUZ Gemisi Ordu'da

Karadeniz Uyum Harekatı kapsamında Ordu'ya gelen TCG YAVUZ (F-240) Gemisi Komutanı Deniz Yarbay Timuçin Halil Yıldıran, Vali Seddar Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Deniz Yarbay Timuçin Halil Yıldıran, Ordu Valiliği ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Ardından Valilik Makama geçti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Seddar Yavuz, Karadeniz’in deniz güvenliği kapsamında, Türk Deniz Kuvvetleri'nin 1 Mart 2004 tarihinden itibaren, Karadeniz Uyumu Harekatını başlattığını hatırlatarak, ”İlimizde bulunmanızdan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek isterim” dedi ve gemi komutanı Deniz Yarbay Timuçin Halil Yıldıran ile bir süre sohbet etti.

Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında Ordu’da bulunduklarını söyleyen Deniz Yarbay Timuçin Halil Yıldıran, ”Bugün Karadeniz’in en güzel illerinden biri olan Ordu’dayız” diyerek, "Karadeniz Uyumu Harekâtı" hakkında Vali Yavuz’a detaylı bilgi verdi.

Vali Seddar Yavuz, Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında Ordu’ya gelen TCG YAVUZ (F-240) Gemisine ziyarette bulundu.

Vali Yavuz, gemiye gelişinde Deniz Yarbay Timuçin Halil Yıldıran ve personeli tarafından karşılandı.

Vali Seddar Yavuz, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tolunay Başer ile birlikte gemide şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen yemeğe katıldı.

Vali Yavuz, daha sonra TCG YAVUZ (F-240) Gemisini gezerek, Deniz Yarbay Timuçin Halil Yıldırandan detaylı bilgi aldı.

Ordu’ya gelen TCG YAVUZ (F-240) Gemisi halkın ziyaretine açıldıktan sonra programını tamamlayarak Ordu’dan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim