Öğrencilere “Balık ye sağlık ol” eğitimi veriliyor
Öğrencilere “balık Ye Sağlık Ol” Eğitimi Veriliyor

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çocuklara balık tüketimini özendirmek amacı ile “Balık ye sağlıklı ol” konulu eğitim veriliyor.
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, ilkokul öğrencilerine balık ve suda yaşayan diğer canlıları tanıtmak, dünyanın en sağlıklı besin kaynağı olarak tüm dünyada yüksek tüketim alışkanlığı bulunan balık tüketimini çocuklara da özendirmek, yasalarla koruma altına alınmış balık türlerinin yasal boylarını öğrenmek için “Balık Ye Sağlıklı Ol” konulu eğitim çalışmasına başlandı.
Balık yeme alışkanlığının çocuklara kazandırılması için yapılan eğitim faaliyetleri, okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından da destek gördü. Eğitim sonunda, katılımcı öğrencilere su ürünleri temalı hediyeler verildi.
“Balık ye sağlıklı ol” eğitimlerinin Aydın genelindeki diğer okullarda da devam edeceği öğrenildi.