Nazilli Belediyesi, Sailer Mahallesinin muhtelif sokaklarına parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Sokakların kullanışlı ve sağlam bir yapıya sahip olması Sailer Mahallesi sakinlerini mutlu ederken Muhtar Kamil Karataş yapılan çalışmalardan dolayı Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti.

Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan kırsaldaki mahallelerden Sailer Mahallesinin sokakları Nazilli Belediyesi tarafından kilitli parke taşı ile kaplandı. Toplamda 2 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapılan mahallede, anayol kenarında bulunan evlerin önündeki toprak kısım, asfalt bölümüne kadar kilitli parke taşı ile kaplanarak görsel bütünlük sağlandı.

Nazilli Belediyesi olarak kırsaldaki tüm mahallelerde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Haluk Alıcık; "Her yönü ile gelişmekte ve genişlemekte olan Nazillimizde alt yapısı gerçekleştirilmiş, sağlam geniş ve ferah yollar yapmaya devam ettiğimiz gibi, mahallelerimizin de yollarını düzenliyor, sağlamlaştırıyor mahalle sakinleri tozdan çamurdan kurtarıyoruz. Bölgemizde en çok mahalleye sahip ilçelerden biriyiz ve her birine tek tek her türlü hizmetimizi ulaştırıyoruz. Uzak yakın fark etmez, merkez ya da kırsal da fark etmez hizmet üretmek ve sorunlara çare olmak bizim görevimiz" dedi.
Kaynak: iha