Üsküdar’da arkadaşlarıyla birlikte sahilde yürüyen genç kız ayağının takılması sonucu denize düştü. Hafif yaralanan genç kızı vatandaşlar hortumla denizden kurtardı.

Olay, akşam saatlerinde Üsküdar Salacak Nikah Sarayı karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte yürüyüşe çıkan üniversiteyi Elif Bağcı, sahilde yürüdüğü sırada ayağı takılarak denize düştü. Olayı gören vatandaşlar çevrede bulunan bir işyerinden hortum getirerek denizde çırpınan kızı kurtararak kıyıya çıkarttı. Daha sonra ise vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası hafif yaralanan genç kız hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Üniversite öğrencisi Elif Bağcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayı gören bir vatandaş, “Yürürken denize düştü, ışıklar falan olmayınca denize düştü. Burada arkadaşlarla birlikte hortum atarak çıkarttık” dedi.

Olayı gören başka bir vatandaş ise, “Biz arkadaşla geliyorduk, kızın düştüğünü gördük. Telefonla oynuyordu, ayağı takıldı düştü. Kız 5-10 dakika çırpındı. Hortumu ayağına bağla dedik ve çıkarttık. Kız şoka girdi zaten ambulansı aradık” diye konuştu.
Kaynak: iha