Adana’da, otoyolda otomobil içinde kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu Amirliği ekipleri, Mehmet A. isimli şahsın Gizem B. (23) ve Kudret Y. adlı iki kadına otomobil içinde fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Genç kadınları otoyolda takibe başlayan polis, Gizem B’yi bir otomobilde fuhuş yaparken suçüstü yakaladı.
Polis kadını ve fuhuş yaptığı kişiyi emniyete götürdü. Gizem B. ile fuhuş yapan şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polis, Kudret Y.’i de gözaltına aldı.
Gizem B’nin ifadesinde, Mehmet A. adlı kişi ile tanıştıklarında evli olduğunu, ayrılması halinde onun için fuhuş yapabileceğini söylediğini belirterek, "O da bana otoyol kenarında kadınların beklediğini, benim de onların yanında yapabileceğimi söyledi. Günde 70-80 lira karşılığında bulduğum müşterilerle ilişkiye giriyordum" dediği öğrenildi.
Gözaltına alınan Mehmet A’nın ise ifadesinde, "Gizem B. benim nikahsız eşim. Borçlarım yüzünden cezaevine girdim. Oto kiralama işim vardı. Evli olduğum sırada Gizem ile tanıştık. Benden eşimden ayrılmamı istedi. Karşılığında borçlarımı ödemek için başkalarıyla ilişkiye girebileceğini söyledi. Bende kabul ettim" dediği belirtildi.
Gizem B. ve Kudret Y. serbest bırakıldı. Adli Tıp birimine getirilen Mehmet A. ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Kaynak: iha