Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri öğrencilere uyuşturucu satışı yapan zehir tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 13 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde Diyarbakır ve Gaziantep illerinden getirdikleri uyuşturucu maddeleri Adıyaman’ın Besni ve Gölbaşı ilçelerinde lise ve üniversite öğrencilerine satan çeteye operasyon düzenledi.
Jandarma ekipleri Diyarbakır, Gaziantep ve Adıyaman’ın Besni ile Gölbaşı ilçelerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Jandarma Komutanlığı ve Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda Haci Ali H., Burak Z., Cüneyit Ç., Kerim Y., Muhammet T., Mustafa D., Halil S., Kemal E., Ramazan K., Bahtiyar A., Mustafa E., Evren B., ve İsa A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıslar ilk sorgunun ardından Besni Adliyesine sevk edilirken jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri adliyede güvenlik önlemleri aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: iha