Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir balık üretim çiftliğinde çalışan genç, kullandığı tekneden düşüp boğularak hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Boğaz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balık çiftliğine ait küçük tekne ile ırmakta seyir halinde olan Mutlu Aydın (26), teknenin kontrolünü kaybetti. Irmağın ortasında dönmeye başlayan tekneden savrulan Mutlu Aydın, ırmağa düşüp gözden kayboldu. Yüzme bilmediği öğrenilen gencin yardımına bir başka teknedeki vatandaşlar koşsa da talihsiz genç ırmakta kayboldu.

Irmakta balık avlayan vatandaşların haber vermesi üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Tekne ile kıyıdan arama çalışmalarından sonuç alınamazken, Antalya Büyükşehir Belediyesi dalgıçları arama çalışması yaptı. Dalgıçlar kısa sürede Mutlu Aydın’ın cansız bedenini ırmaktan çıkardı.

Aydın’ın uzun süredir balık çiftliğinde çalıştığı bildirilirken, ailesi ve yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Aydın’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından Antalya Adlı Tıp Kurumuna gönderildi.
Kaynak: iha