Halkalı’da Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinin inşaat halinde olan ek binasında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Boş olan binada ölen ya da yaralanan olmazken yangın kısa sürede söndürüldü. Binanın alev alev yandığı anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Halkalı’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinin inşaat halinde olan ek binasında dış cephe çalışmaları sırasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken yer yer patlamalar meydana geldi. Alev alev yanan bina çevrede ise panik yaşanmasına neden oldu. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangının diğer binalara sıçrama ihtimali panik yaratırken vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına alırken, polis ekipleri de binaya kimsenin yaklaşmaması için güvenlik önlemi aldı. Korku dolu anların yaşamasına neden olan yangın çevrede bulunana vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: iha