İstanbul Beylikdüzü Gürpınar sahilde kilolarca ağırlıktaki 5 orkinos balığı kayalıklara atıldı. Balıkların bayatladığı ve bozulduğu için sahile atıldıklarını söyleyen vatandaşlar yayılan kokudan şikayetçi oldu.

Beylikdüzü Gürpınar sahilindeki kayalıklara kimliği belirsiz kişilerce 5 orkinos balığı atıldı. Kilolarca ağırlıktaki orkinosların çürüdüğü görüldü. Çevredeki vatandaşlar bayatladığı ve bozulduğu için balıkların buraya atıldığını söylerken, uzun süredir kayalıklar arasında duran balıklardan yayılan ağır kokudan şikayetçi oldu.

Olayı anlatan Abdullah Sığırcı isimli vatandaş, "3 tane kilolu adam atmış görenler öyle söylüyor. Burada piknik yapan arkadaşlarım vardı onlar görmüş atarken. ’Bir şey demediniz mi?’ dedim ’hemen hızlıca atıp gittiler’ dediler. Balıklar bayattı, bozulmuş. 2-3 tanesinin de gözü yoktu hatta. Benim büyüklüğümde balıklar. 10 gün falan oluyor atılalı. Acayip de bir koku var bütün millet kokudan şikayetçi. Çöp atanlar oluyordu ama böyle balık atma olayı hiç olmamıştı" diye konuştu.
Kaynak: iha