İnegöl-Alanyurt yolu üzeri Yağlı Tohumlar kavşağında meydana gelen kazada, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 02.00 sıralarında İnegöl’den Yenişehir istikametine seyir halinde olan sürücü Harun Solmaz (22) yönetimindeki 43 UD 442 plakalı otomobil, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinden İnegöl-Alanyurt yolu üzerine çıkış yapmakta olan sürücü Cüneyt Atılgan (24) yönetimindeki 16 KJA 33 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Devrilerek sürüklenen motosikletin sürücüsü Cüneyt Atılgan hafif şekilde yaralanırken, arkasında bulunan 14 yaşındaki Ayaz Tekin ile 13 yaşındaki Sercan Topal ağır yaralandı.

Kanlar içinde kalan gençleri, sağlık ekipleri gelene kadar vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Burada yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı olan Ayaz Tekin, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sercan Topal ise Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: iha