Arkas'tan marina teslim hizmeti

Proje taşıma hizmetleri sunan DB Schenker Arkas, özel taşıma portföyüne 'yat lojistiği'ni de ekledi.

Ulusararası lojistik çözümlerinde her türlü taşıma şeklinin yanı sıra sektörlere özel taşıma hizmetleri de sunan DB Schenker Arkas, 2008 Eylül ayından itibaren özel taşıma portföyüne “yat lojistiği”ni de ekledi. YCC (Yacht Competency Centre) adı ile kurulan inisiyatif çerçevesinde, yat üreten firma ve tersaneler, yat ithalatçıları ve ihracatçıları, marinalar ve yatlar için yedek parça üreten veya ithal eden firmalar, hedef iş ortakları olarak belirlendi.

Türkiye çapında tüm bölgelerden taleplere cevap veren YCC ekibi, öncelikle müşterinin taşımasına özel talepleri almakta, taşımaya özel uygun nakliye şeklini belirlemekte ve ilave verilebilecek depolama, gümrükleme, sabitleme gibi hizmetleri müşterilerine sunmaktadır. 130’dan fazla ülkede 2000’e yakın DB Schenker, ofis ağı ile de taşımaların gönderileceği ya da alınacağı bölgeden işlemlerin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi sağlıyor.

Otomotiv, uçak yedek parçası, gemi yedek parçası gibi, lojistiği, sektöre özel bilgi ve ekipman isteyen hizmetlerde uzman olan DB Schenker Arkas yat lojistiği konusunda da müşterilerine proaktif çözümler sunuyor.

Editör: TE Bilişim