Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), Antalya’nın Kumluca İlçesinde ilkokul öğrencilerine elektriğin doğru kullanımı ve tehlikelerinden korunmanın yollarıyla ilgili eğitim verdi.

AEDAŞ, Kumluca İlçesinde ilkokul öğrencilerine elektriğin doğru kullanımı ve tehlikelerinden korunmanın yollarıyla ilgili eğitim verdi. Kumluca Sınav Koleji ilkokulunda 1, 2, 3 ve 4. sınıflardan 125 öğrenci, 10 öğretmen ve bazı öğrenci velilerinin de katıldığı eğitim programında çocuklara elektriğin ne olduğu, doğru kullanımı ve tehlikeleri uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitime yüksek oranda katılım gösteren öğrencilere, program sonrası olası tehlikelerden korunma amacı ile prizlere takılmak üzere “Anne prize bu kapağı tak, beni bu tehlikeden koru” yazan plastik kapaklar hediye edildi. Okul Müdürü Ömer Güzel ile Kurucu Üye Mehmet Özkan, etkinliği düzenleyen AEDAŞ Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım ve Antalya Batı Bölge Müdürü Ömer Tokman’a gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, çocukların tehlikelerden korunmasına yönelik yapılan bilgilendirmeden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: iha