Antalya DTO 13. Meclis Toplantısı Yapıldı

Antalya Deniz Ticaret Odası 13. Olağan Meclis Toplantısı 29 Nisan 2014 Salı günü Antalya Portobello Hotel'de Meclis, Yönetim Kurulu ve Oda Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı gündemine göre, geçmiş aylarda yapılan faaliyetler Yönetim Kurulu Üyesi M. Celal Önel tarafından bir sunum eşliğinde takdim edildi.

Meclisin açılışında konuşan Antalya Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, önümüzdeki 5 yıl boyunca su sporları işletmelerince kullanılacak alanların Büyükşehir Belediyesince kiraya verileceğini kaydetti. Başkan Kendiroğlu, bu ve buna benzer konularda bir takım yeniliklerin getirilmekte olduğunu, Bakanlıklar nezdinde yapılan çalışmaların Antalya Deniz Ticaret Odası tarafından takip edildiğini ve üyelerin menfaatine neticelenmesi için çalışıldığını ifade etti.

Başkan Kendiroğlu konuşmasının devamında, Deniz Ticaret Odası'nın bir meslek örgütünden öte bir konumda, diğer Oda ve Meslek Örgütlerinden farklı ve müstesna bir niteliğe sahip olduğunu belirtti. Üyelerin ticari faaliyetleri esnasında yaşadıkları sorunlara ilişkin şikayet ve önerilerini Oda web sitesi üzerinde yer alan formları kullanarak Antalya Deniz Ticaret Odası'na bildirebileceklerini ve bu şekilde, ortaya çıkan sorunların belgeli biçimde takibinin yapılmasının ve çözüme kavuşturulmasının daha sağlıklı olduğunu dile getirdi.

Başkan Kendiroğlu son olarak, Oda üyesi sektör temsilcileri arasındaki birlik ve beraberlik sayesinde daha güçlü bir denizcilik sektörünün mümkün olabileceğini ifade etti. Ağırlıklı olarak su sporları ve yat turizmi ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıya 28 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak Meclis Toplantısı’nda buluşulmak üzere son verildi.

Editör: TE Bilişim