Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği Başkanı (BEGİKAD) ve yönetim kurulu üyeleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette henüz yeni kurulan dernekleri hakkında bilgi veren BEGİKAD Başkanı İlker Bayram, Türkiye’deki spor kulüpleri dernekleri arasında kadın unvanını adında bulunduran ilk dernek olduklarını belirtti.

Bayram, “Bizler Beşiktaş aşkıyla yanıyoruz ve öğrendik ki eşiniz Azize Hanım da Beşiktaşlıymış. Kendisine de yakın zamanda bir forma hediye edeceğiz. Aynı zamanda STK’lara vermiş olduğunuz destekleri biliyoruz. Bu yüzden sizi ziyaret etmek istedik” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar da, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı.

Yaşar, “Takımınız şampiyon oldu tebrik ediyorum. Biz de bölgemizde çocukları, gençleri, yaşlıları spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Parklarımızda ki spor aletleriyle, çocuklarımız için açtığımız yaz okullarıyla, havuzlarımızla ve spor salonlarımızla vatandaşlara hizmet veriyoruz. Aynı zamanda belediyemizin hentbol takımı başarıdan başarıya koşuyor. Bununla da gurur duyuyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Bayram, Yaşar’a günün anısına plaket taktim etti.
Kaynak: iha