Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi, ailelerde farkındalık oluşturmak için yılın ilk sergisini açtı.
‘Engelleri Beraber Aşalım’ sloganıyla yola koyulan Adıyaman Belediyesi, engellilerimize sağladığı imkanları geliştirmeye devam ediyor. Bu imkanlardan bir tanesi olan Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi yılın ilk sergisini açtı.
Düzenlenen törenle açılışı yapılan program hakkında bilgi veren yetkililer, amaçlarının hem engelli bir çocuğa sahip olan ailelere merkezlerinde verilen eğitimlerin sonuçlarını göstermek hem de merkezde eğitim gören çocukların başarılarını ödüllendirmek olduğunu dile getirdiler.
Yetkililer, “Engelli bir çocuğa sahip olan ailelerde farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirmek amacıyla başlattığımız projelerimiz bir bir hayata geçiriliyor. Bu yıl ilkini açtığımız sergi ile buna başladık. Bu sergimizde, Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezimizde eğitim gören çocuklarımızın nasıl eğitimler alıp, ne seviyelere geldiklerini göstermek istedik” şeklinde konuştular.
Açılış programında çocuklara ve ailelere çiğköfte ikramında bulunuldu.
Kaynak: iha