Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği (Anadolu Hayad) Başkanı Yusuf Babar ve yönetim kurulu üyeleri yeni yerine taşınan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yöneticilerini ve Diş Fakültesi yöneticilerini ziyaret etti.
Anadolu Hayad Başkanı Yusuf Babar ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim İbrahim Tunç ve Hastane Müdürü Mehmet Turan tarafından karşılandı. Anadolu Hayad yöneticileri ziyaretlerinde hastane yöneticilerine yeni yerlerinde iyi hizmet verilmesi diklerinde bulunarak, çalışma ortamları hakkında bilgi aldı.
Başhekim İbrahim Tunç, dernek yöneticilerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Tunç, yeni taşınılan binanın otelcilik hizmeti anlamında daha rahat olduğunu, vatandaşa hizmet noktasında daha kaliteli hizmet sunacaklarını ifade etti.
Dernek Başkanı Yusuf Babar ise, hasta ve hasta yakınlarına hizmet konusunda yeni yerin konfor bakımından daha iyi olacağını ancak bir an önce Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında planlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin inşaatına başlanılması gerektiğini söyledi.
Babar ayrıca, hasta ve hasta yakınlarının dert yandığı hekim sıkıntısı konusunda idarenin acilen çözümler üretmesi gerektiğini de dile getirdi.
Diş fakültesi ziyaretinde ise Diş Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Çiçek ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Tekin tarafından ağırlandılar.
Diş Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Çiçek, fakültenin çalışmalarından bahsederek, “Henüz yeni olmamıza rağmen çene cerrahisi ,ortodonti alanında dışarıya sevkler azaldı. Bazı alanlardaki hekim eksikliklerini ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi halinde bölge insanına daha iyi hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Yusuf Babar ise burada yaptığı konuşmada, alanında uzman kişilerce hizmet sunan diş fakültesinin çalışmaları takdire şayan olduğunu kaydetti.
Kaynak: iha