Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana 18’inci Noteri Filiz Çaydam’ı ziyaret etti. Çukurova ilçesine açılan ilk noter olan Filiz Çaydam’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Çetin, “Size ve ilçemize hayırlı olsun. Buranın açılmasıyla ilçemizin en büyük eksikliklerinden birini daha gidermiş olduk” dedi.
Çukurova ilçesinin 7 yıl önce kurulduğunu ve özellikle resmi kurumlar konusunda önemli eksikliği olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, “İlçemizin en büyük eksikliklerinin başında, bir noterimiz olmayışı geliyordu. Çukurova’da yaşayan halkımız, noter işleri için Seyhan’a gitmek zorunda kalıyordu. Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve ilçemizin bu eksikliğini giderdik. İlçemize ve size hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Adana 18’inci Noteri Filiz Çaydam da, Başkan Soner Çetin’e noterin açılmasında gösterdiği ilgi ve gayretten dolayı teşekkür etti.
Çukurova ilçesi Türkmenbaşı Bulvarı No: 26’da hizmete giren Adana 18’inci Noterliği’nde işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlar da, yapılan hizmetin kendilerini mutlu ettiğini ve kilometrelerce yolu kat etmekten kurtulduklarını söyledi. Vatandaşlar, daha önce noter işlemleri için şehrin yoğun trafiğine girmek zorunda kaldıklarını, buranın açılmasıyla birlikte bu zahmetten kurtulduklarını ifade etti.
Kaynak: iha