Alaplı Devlet Hastanesinde 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlandı.
Hastane Başhekimi Dr.Ozan Özlücan 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla tüm hemşirelerin günlerini kutladı. Hastane Başhekimi Dr. Ozan Özlücan hemşireler haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada, hemşireliğin; şefkat ve sabır isteyen, sağlık sektörünün en önemli birimlerinden biri olduğunu belirterek şöyle dedi:
"Hemşirelik hizmetleri sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından biridir. Sağlık hizmetleri doktoru, hemşiresi ve diğer sağlık çalışanları ile bir ekip hizmetidir. Hemşirelik; sevgiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Hastanemizin ve tüm sağlık kuruluşlarının en temel ve değerli unsurunu oluşturan, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyorum."
Pasta kesilmesinin ardından Başhekim hemşirelere emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmaların devamını diledi.
Kutlama ziyaretlerine Başhekim Ozan Özlücan yanı sıra, Hastane Başhemşiresi ve Hastane Müdürü Ömer Faruk Kahraman katıldı.
Kaynak: iha