VODAFONE RED FAMOUS CUP’TA ÜNLÜLER 11’İNCİ KEZ “YELKENLER FORA” DİYECEK 

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’nın 11’incisi 24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bodrum Körfezi’nde yapılacak Vodafone Red Famous Cup, bir kez daha Türkiye’nin sevilen yüzlerini bir araya getirecek.

Açıkdenizdeki teknelerin “Vodafone 4.5G” bağlantısıyla anlık takip edileceği yarışlarda Çağla Şıkel, Ivana Sert, Billur Kalkavan, Ayşe Kucuroğlu, Başak Sayan, Ersin Korkut, Büşra Pekin, Yonca Evcimik, Elif Ece Uzun, Gani Müjde, Belma Canciğer, Özlem Kaymaz, Nil Peri Şahinkaya, Anıl Altan, Pelin Akil, Pınar Aylin, Gökhan Türkmen gibi ünlü isimler profesyonel sporcularla birlikte yelken açarak yaza veda edecek. 

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red sponsorluğunda bu yıl 11’incisi düzenlenecek Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 24-25 Eylül tarihlerinde Bodrum Körfezi’nde gerçekleştirilecek. 

Yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, bir kez daha Türkiye’nin sevilen yüzlerini bir araya getirirken heyecanlı ve eğlenceli bir mücadeleye de evsahipliği yapacak. 

Vodafone Red Famous Cup’ta Çağla Şıkel, Ivana Sert, Gani Müjde, Belma Canciğer, Billur Kalkavan, Ayşe Kucuroğlu, Başak Sayan, Ersin Korkut, Büşra Pekin, Yonca Evcimik, Elif Ece Uzun, Özlem Kaymaz, Nil Peri Şahinkaya, Anıl Altan, Pelin Akil, Pınar Aylin, Gökhan Türkmen gibi sanat, spor ve medya camiasının önde gelen isimleri profesyonel sporcularla birlikte yelken açarak yaza veda edecek.

Tekneler “Vodafone 4.5G” ile anlık takip edilecek Vodafone Red Famous Cup’ta bu yıl da katılımcı ve izleyiciler için çeşitli dijital kolaylıklar sunulacak. Buna göre, açıkdenizde yarışan tekneler “Vodafone 4.5G” ile anlık takip edilirken, www.redfamouscup.com sitesinden organizasyonla ilgili tüm detaylara ulaşmak, teknelere ilişkin istatistikleri ve konum bilgilerini harita üzerinden anlık olarak takip etmek mümkün olacak.

Vodafone makinelerarası iletişim (M2M) teknolojisine dayalı özel bir takip cihazıyla donatılacak teknelerin lokasyon, hız, yön, isim ve toplam kat ettiği mesafe gibi performans bilgilerine uzaktan anlık erişim sağlanacak. Ayrıca, her teknede bulunacak “Cepte Wi-Fi” kablosuz modem ile yarışçılara yarış boyunca “Vodafone 4.5G” bağlantısıyla her an internete bağlanma imkânı sunulacak.

Tüm organizasyon, www.redfamouscup.com, Facebook ve daha pek çok dijital platformdan canlı yayınlanacak. Yarışların 360 videosu etkinlik sonrasında Vodafone Türkiye YouTube kanalından izlenebilecek. 

En sosyal tekne seçilecek

Vodafone Red Famous Cup’a katılan ünlüler ve yarışçılar, yarıştıkları tekneleri “En Sosyal Tekne” yapabilmek için #FamousCup16 hashtag’i ile gerçekleştirecekleri paylaşımlarla sosyal medyada da yarışacak. Teknelerdeki yarışçı ve ünlülerin Instagram’da paylaşacakları fotoğraf ve videoların alacağı toplam beğeni sayısına göre “En Sosyal Tekne” belirlenecek. Kazanan ekibin üyelerine Vodafone Smart pro 7 akıllı telefon hediye edilecek.

Editör: TE Bilişim