Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Rusya pazarında oluşan turist açığın bir bölümünü Ukrayna pazarından karşılayacaklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan Boztaş, MATSO'nun katıldığı Uluslararası Ukrayna Turizm ve Seyahat Fuarı'ndan (UITT) umutlu ayrıldıklarını bildirdi. MATSO'nun standının Kiev Faurı'nda yoğun ilgi gördüğünü belirten Boztaş, "Manavgat Side destinasyonun tanıtımını Avrupa pazarında olduğu gibi Ukrayna Kiev'de en güzel şekilde gerçekleştirdik. Ülkemizin ve bölgemizin doğal güzellikleri ve misafirperverliğini anlattık. Fuarda tur acentelerinden ve tatilcilerden bu yıl ülkemize daha fazla turistin geleceği izlenimlerini aldık. Rusya pazarında oluşan açığımızın bir bölümünü Ukrayna pazarından karşılayabileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Bundan sonra MATSO'nun 07-09 Nisan 2016 Azerbaycan/Bakü Aitf Turizm Fuarı'nda da stant açarak bölgemizi tanıtmaya devam edeceğini vurgulayan MATSO Başkanı, hem konaklama sektörünün hem de Manavgattaki ticaretin daha iyi gitmesi ve bu krizden etkilenmemesi için oda olarak ellerinde geleni yaptıklarını dile getirdi.Cihan
Kaynak: cha