Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Altınova Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Arslan, yeni belediye binası önünde çiçekle karşılanandı. Belediye personeli ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Arslan, herkesle tek tek tokalaşarak hatırlarını sordu.

Yeni hizmet binasının ‘hayırlı olması’ dileğinde bulunan Bakan Arslan, beraberindekilerle birlikte başkanlık makamına çıktı. Burada Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral Bakan Arslan’a, belediye kursiyerleri tarafından yapılan 3 boyutlu Esma-ül Hüsna ve Hersek Gölünde Flamingo tablosu hediye ederek, ilçeye verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Hersek Gölü’nün önemine değinen Başkan Oral, “Bu gölümüz ve kuşlarımız için Osman Gazi Köprüsü’nün planında değişiklik yaptırdınız. Tersanelerimize her durumda destek oldunuz. Yalova’mıza ve ilçemize birçok eserin kavuşmasına vesile oldunuz. Vatandaşlarımız adına size teşekkür ederim” dedi.

Yalova’da AK Partili Belediye Başkanlarının vatandaşa verdikleri sözlerin büyük birçoğunu yerine getirdiğini ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel de, “Ancak durmak yok. Çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle 15 Temmuz’da ülkesine, devletine sahip çıkan halkımıza ne yapsak azdır” diye konuştu.

Milletvekili Demirel’in 15 Temmuz tespitinin çok yerinde olduğunu söyleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “15 Temmuz’dan sonra vatandaşlarımıza olan sorumluluğumuz artmıştır. Ülkesi için devleti için mermilere siper olan halkımız için çok daha fazla çalışmamız gerekir. Yalova’yı ve Altınova’yı çok iyi biliyorum. Yapılanları takip ediyorum. Hizmete katkı sağlayan tüm yöneticilerimizi kutluyorum” dedi.

Bakan Arslan konuşmasının ardından Altınova Belediyesi Anı Defterine duygularını yazıp, imzaladı. Ardından Bakan Arslan, Bakanlık bürokratları ve protokol üyeleri basına kapalı olarak bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Bakan Arslan’a bir de sunum gerçekleştirdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Altınova Belediyesi ziyaretinde; Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, AK Parti yöneticileri, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bürokratları, muhtarlar ve daire amirleri eşlik etti.

Bakan Arslan, Altınova’dan ayrılmadan önce belediye binası önünde belediye personeli, protokol ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: iha