Yomra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Özcan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret ederek, başkan Sağıroğlu’na gençliğe verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Ziyarette konuşan gençlik kolları başkanı Özcan, Yomra’da son dönemde artan turizm ve inşaat sektörü ile birlikte gençliğin kendini göstereceği alanlar bulduğunu belirterek, “İlçemizde yapılan yatırımlarla ve projelerle birlikte genç esnaf ve girişimcilerin sayısı hızlı bir artış içerisinde. Özellikle Avrasya Üniversitesi’nin gelmesi ile birlikte Yomra’da genç nüfus oranımızda da hızlı bir artış oldu. Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu’nun da girişimleri ve destekleri ile ilçede genç esnafın sayısı arttı. Başkanımız ile yaptığımız görüşmelerde 650 dönümlük dolgu alanında da genç girişimlere destek verileceğinin sözünü aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Sağıroğlu’da gençlik kollarının ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Gençlik kollarımız bizim olmazsa olmazlarımızdan. Her alanda etkilerini gösteriyorlar. Her zaman sahadalar. Bizlere yardımcılar. Bizlerde kendilerine gerekli değeri verdiğimizi düşünüyorum. Her türlü projelerinde yanlarında oldum. Bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Genç kardeşlerimizle güzel çalışmalar yapıp, partimizin bayrağını daha da yükseğe çekeceğiz. Durmak yok, gençlerle el ele Yomra daha güzele” diye konuştu.
Kaynak: iha